در یک روز آفتابی و دلنشین، تصمیم گرفتم که در سفرم به آنکارا، به کاوش در تاریخ و فرهنگ این شهر بپردازم. یکی از جاذبههایی که از همه جا برای بازدید گردشگران پرس و جو شده بود، موزه قوم نگاری بود. این موزه به نظرم جایی بود که میتوانستم به یک سفر جذاب به گذشته بپردازم و شاهد زندگی و تمدنهای گذشته آنکارا باشم.
وقتی وارد این موزه شدم، تاریخ آنکارا از دورانهای باستانی گرفته تا دورانهای مختلف تاریخی بازمروری شد. نمایشگاهها و اشیاء باستانی که در نمایشگاه موزه به نمایش گذاشته شده بودند، هر کدام داستان جذابی از زندگی و فرهنگ این منطقه را بازگو میکردند.
در سالهای گذشته، آنکارا به عنوان یک مرکز فرهنگی و تاریخی بسیار مهم در منطقه شناخته میشده بود، و موزه قوم نگاری این تاریخ را به شکلی زنده و قابل لمس به گردشگران ارائه میداد. من احساس میکردم که در حال پیشرفت در یک تونل زمانی هستم و با دیدن آثار هنری، ابزارها، و لباسهای باستانی، به نحوه زندگی و تحولات اجتماعی این منطقه نزدیک میشوم.
با هر قدمی که در موزه قدم میزدم، تعجب و تحسین از فرهنگ غنی این شهر بیشتر میشد. از سکههای باستانی گرفته تا نمونههای هنر قوم نگاری، هر کدام از این اشیاء به من داستانی جدید از زندگی در زمانهای گذشته را گوشزد میکردند.
با برگشت از این موزه فراموشناپذیر، احساس میکردم که یک سفر عمیق به تاریخ و جذابیتهای فرهنگی آنکارا را تجربه کردهام. انتخاب بازدید از موزه قوم نگاری، به من این امکان را داده بود که با گذشته این شهر در ارتباط بوده و از زیباییهای فراموششده آن باخبر شوم.
👈 همچنین بخوانید: جاهای دیدنی آنکارا
تذکر مهم: محتوای ارائه شده در قسمت تجربیات کاربران و سفرنامهها، توسط کاربران و خوانندگان محترم تریپ لایک نوشته شده و ما هیچگونه دخل و تصرفی را در آنها به عمل نیاوردهایم. با توجه اینکه سلایق افراد عموما با یکدیگر متفاوت است، هر فردی پارامترها و معیارهای خاص خود را برای تعریف یک تجربه سفر خوب یا بد دارد. لذا پیشنهاد تریپ لایک این است که اینگونه مطالب را صرفا به دید یک راهنمای کمکی مطالعه کنید و چنانچه قصد سفر به مقصد مورد نظر را دارید، حتما از کارشناسان و مشاوران خبره استفاده بفرمایید. همچنین شما هم اگر تمایل دارید تجربه خود را با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید، میتوانید به بخش سفرنامه من مراجعه بفرمایید.