ابراز تأسف عمیق ترامپ برای خانواده سلطنتی بریتانیا در پی سلب عناوین شاهزاده اندرو

پادشاه چارلز به دلیل رابطه برادرش با جفری اپستین، از دوستان سابق ترامپ، عناوین او را سلب کرد

دونالد ترامپ گفته است که پس از اقدام پادشاه چارلز در سلب عناوین برادرش، اندرو، به دلیل رابطه شاهزاده سابق با جفری اپستین، مجرم جنسی محکوم و فقید، برای خانواده سلطنتی بریتانیا «بسیار متأسف» است.

کاخ باکینگهام روز پنجشنبه اعلام کرد که دوک سابق یورک، که اکنون با نام اندرو مونتباتن ویندزور شناخته می‌شود، باید اقامتگاه قدیمی خود در «رویال لاج» واقع در املاک ویندزور را نیز ترک کند.

این تصمیم در پی نگرانی‌های دربار سلطنتی از آسیب‌های ناشی از اخبار پیاپی درباره دوستی مونتباتن ویندزور با آن سرمایه‌دار پدوفیل اتخاذ شده است. شاهزاده سابق همچنین با اتهامات تعرض جنسی از سوی ویرجینیا جوفری، یکی از قربانیان اپستین، روبرو بوده است.

عصر یکشنبه، در هواپیمای «ایر فورس وان»، از ترامپ – که پیش از رسیدن به دو دوره ریاست‌جمهوری آمریکا با اپستین دوست بود – درباره تصمیم پادشاه چارلز برای سلب عناوین و القاب اندرو سؤال شد.

ترامپ گفت: «من بسیار متأسفم. اتفاق وحشتناکی برای این خانواده افتاده است. این یک وضعیت غم‌انگیز است. واقعاً حیف شد. من برای این خانواده متأسفم.»

ترامپ بارها از تحسین خود نسبت به خانواده سلطنتی بریتانیا سخن گفته است، از جمله در جریان دومین سفر دولتی بی‌سابقه خود به بریتانیا در ماه سپتامبر. او ضمن ادای احترامی پرشور به پادشاه چارلز، از به اصطلاح «رابطه ویژه» میان آمریکا و بریتانیا تمجید کرد.

اما ترامپ در ماه‌های اخیر به دلیل رابطه ادعایی خود با اپستین، که در سال ۲۰۱۹ جسدش در سلولی در زندان نیویورک پیدا شد، با مشکلات سیاسی روبرو بوده است. پیش از استقبال پادشاه چارلز از ترامپ در سفر ماه سپتامبر، چندین تصویر از رئیس‌جمهور آمریکا و اپستین بر روی دیوار قلعه ویندزور به نمایش درآمد که با موسیقی متنی همراه بود که رابطه آن‌ها را زیر سؤال می‌برد.

در همین حال، مونتباتن ویندزور پس از انتشار ایمیل‌های جدید و کتاب خاطرات پس از مرگ جوفری، که در سن ۴۱ سالگی در ماه آوریل خودکشی کرد، بار دیگر به دلیل روابطش با اپستین زیر ذره‌بین قرار گرفته است. جوفری در این کتاب ادعا کرده بود که سه بار مجبور به برقراری رابطه جنسی با شاهزاده سابق شده است، از جمله زمانی که ۱۷ سال داشت و همچنین در یک مهمانی غیراخلاقی پس از آنکه توسط اپستین قاچاق شده بود. او ادعا کرد که مونتباتن ویندزور «معتقد بود داشتن رابطه جنسی با من حق مادرزادی اوست.»

مونتباتن ویندزور ۶۵ ساله، همواره ادعای برقراری رابطه جنسی با جوفری در ۱۷ سالگی او را رد کرده است. او یک پرونده مدنی را با پرداخت مبلغی حدود ۱۲ میلیون پوند (۱۶ میلیون دلار) بدون پذیرش مسئولیت با جوفری حل‌وفصل کرد.

در تازه‌ترین پیامد این رسوایی، جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا، روز یکشنبه اعلام کرد که آخرین عنوان باقی‌مانده دریایی مونتباتن ویندزور که در سال ۲۰۱۵ به او اعطا شده بود نیز از او سلب خواهد شد.

دیگر عناوین نظامی افتخاری او در سال ۲۰۲۲ توسط مادرش، ملکه فقید الیزابت دوم، پس از شکایت جوفری از او، سلب شده بود.

روز جمعه، یک نماینده دموکرات کنگره خواستار شهادت مونتباتن ویندزور در برابر کمیته مجلس نمایندگان آمریکا شد که در حال تحقیق درباره نحوه رسیدگی دولت به پرونده اپستین است.

توجه به این پرونده در ماه ژوئیه، پس از آنکه وزارت دادگستری اعلام کرد فهرستی که شایعه شده بود از مشتریان قاچاق جنسی اپستین وجود دارد، موجود نیست و اطلاعات بیشتری در این مورد به اشتراک نخواهد گذاشت، دوباره اوج گرفت.

شادی رضایی

از دوران کودکی عاشق سفر کردن بودم و دوست دارم وقتی درباره مکان‌های دیدنی دنیا محتوایی تولید می‌کنم، عشق حاصل از اون رو به شما هم منتقل کنم. امیدوارم از مطالعه مطالب من لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 10 =

دکمه بازگشت به بالا