این رستوران مخفی مدیترانه‌ای، سبک اروپایی را به سنی آیلز بیچ می‌آورد

سالن غذاخوری جدید کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ.
سالن غذاخوری جدید کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ.کافه و رستوران رز

مالک و خیرخواه الکساندرا میل‌تون می‌داند که کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ، بیش از یک مسیر دورافتاده است. این مکان که از مدیترانه و ایتالیا الهام گرفته، در برج میل‌تون، یک ساختمان اداری در خیابان کالینز، دقیقاً جنوب ۸۲۶، مخفی شده است و شاید اگر کسی به شما نگفت، از وجود آن مطلع نشوید.

اما میل‌تون همچنین معتقد است رستورانش که تازه یک تحول بزرگ پشت سر گذاشته است، شایستگی جلب توجه را دارد.

“اطلاع‌رسانی به مردم که ما اینجا هستیم، یک چالش بوده است,” او می‌گوید. “این کار به تلاش زیادی نیاز دارد. می‌دانم محصول بسیار خوبی دارم، مکان بسیار زیبایی دارم و خوشحالم که مهمان‌نوازی فوق‌العاده‌ای به مردم ارائه می‌کنیم. اما این وضعیت تو را در موقعیتی می‌گذارد که باید صبور باشید و با تیم‌تان سخت کار کنید.”

در همکاری میان میل‌تون و شریک تجاری‌اش سباستین گراویز، رستوران به عنوان کافه رز آغاز شد؛ یک مکان ساده برای صبحانه و ناهار که بر غذاهای مغذی و یک قنادی کوچک برای خرید و برد با کروسان، شیرینی‌های خانگی و جلاتو تمرکز داشت.

الکساندرا میل‌تون از کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ.
الکساندرا میل‌تون از کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ.کافه و رستوران رز

میل‌تون که با جوزف میل‌تون، توسعه‌دهنده املاک، ازدواج کرده، می‌خواست نسخه‌ای از کافه‌های اروپایی که در سفرهایش با همسرش بازدید کرده بود، بازسازی کند.

«بسیاری از کافه‌ها را دیدم؛ کافه‌های زیبا، بسیار رمانتیک با گل‌ها، دسرهای دلپذیر و غذاهای سالم»، او می‌گوید. «و گفتم: ‘می‌دونی چه؟ می‌خواهم مکانی مثل این داشته باشم.’»

اما در نهایت، میل‌تون چشم‌انداز بزرگ‌تری برای فضا داشت. در پایان اکتبر، کافه رز به کافه و رستوران رز تبدیل شد؛ فضای بزرگ‌تری به دست آمد، سرو شام اضافه شد و بار کاملی با کوکتل‌های دست‌ساز فوق‌العاده راه‌اندازی شد؛ هدف این بود که یک مقصد کامل برای غذاخوری ایجاد شود. این کافه که توسط هدر آشتون طراحی شده بود؛ قبلاً برای ۴۰ نفر کافی بود، اکنون برای ۱۱۰ نفر با تراس بیرونی و سالن غذاخوری جدید قابلیت پذیرایی دارد.

منوی این رستوران، که از روغن‌های تصفیه‌شده و شکر پردازش‌شده پرهیز می‌کند، شامل آنتی‌پس‌ها و سالادها، همراه با دیپ‌های مدیترانه‌ای و غذاهایی نظیر اختاپوس به‌ آرامی بخارپزی بر پایه حمص و پولنتای سرخ‌شده است. از پاستاها می‌توان به پاستای Paccheri با سس گوجه‌فرنگی، ریحان و براتا، و تگلیاتله بولونیز اشاره کرد. یکی از پرطرفدارترین موارد شام، گنوچتی (نوکچی‌های کوچک) با صدف، صدف دریایی، میگو، اختاپوس و گوجه‌چری است.

مهمانان می‌توانند همچنین «سردست» دو نفره، میگوهای بزرگ گریل‌شده یا شینک بره پخته‌شده با پولنتا را سفارش دهند.

جالب‌ترین آیتم در منو، کاری مرغ خوش‌طعم است که در نگاه اول به‌نظر می‌رسد تناقضی در منوی مدیترانه‌ای باشد. اما میل‌تون توضیح می‌دهد که این غذا که او خود ساخته، یکی از محبوب‌ترین آیتم‌ها در زمان صبحانه‌نشینی رستوران بوده است. این غذا حاوی هیچ محصول لبنی نیست و به‌جای آن از شیر نارگیل برای قوام کرمی‌اش استفاده شده است.

“مردم همیشه می‌پرسند: ‘آیا کاری مرغ دارید؟’ ” او می‌گوید. “این سؤال عادی است. اما واقعیت این است که وقتی باز کردیم، بدون سرآشپز، خودمان دستورهای جدید می‌ساختیم. پس این غذا در منو بود و نمی‌توانیم آن را از مشتریان وفادارمان حذف کنیم. مردم واقعاً آن را دوست دارند.”

او نیز نمی‌تواند گواکامول را از منو حذف کند؛ یکی دیگر از غذاهای محبوب برای ناهار: «من حالا آن را گواکامول مدیترانه‌ای می‌نامم»، او شوخی می‌کند.

داخلیات کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ.
داخلیات کافه و رستوران رز در سنی آیلز بیچ.کافه و رستوران رز

میل‌تون راه‌های مختلفی پیدا کرده تا کارهای خیریه‌اش را در رستوران ادغام کند. مشارکت او با بنیاد آگاپه، برنامه‌ای بازپروری برای زنانی که از سوءاستفاده و وابستگی به مواد مخدر رهایی یافته‌اند، او را به ابتکار «دانه‌های ایمان» هدایت کرد که به زنان آموزش می‌دهد چگونه باغچه‌ای بکارند. برخی از محصولات این برنامه، مانند جعفری، آویشن، گشنیز و سایر سبزیجات، به آشپزخانه کافه و رستوران رز می‌رسند. او همچنین در این هفته یک گروهی از زنان بنیاد را برای شام به رستوران دعوت کرده است.

او بر این باور است که فعالیت‌های خیریه به او کمک کرده‌اند تا انسان بهتری باشد — و رستوران‌دار بهتری.

«مردم می‌گویند وقتی کار خود را دوست دارید، حس نمی‌کنید که کار می‌کنید. و من نیز همین حس را دارم»، او می‌گوید. «داشتن یک رستوران، همراه با چالش‌های فراوانی است. بنابراین ما سعی می‌کنیم هر روز تمام توانمان را به کار بگیریم. فکر می‌کنم که نقش یک خیرخواه باعث شده است که هر وضعیت را در آغوش بگیرم. من در حال یادگیری سپاس‌گزاری و صبر هستم و این ویژگی‌ها را می‌توانید در رستوران من ببینید.»

«من به همان شیوه‌ای که مردم را در بنیادها در آغوش می‌گیرم، به مشتریان‌ام نیز می‌نگرم. این خوشایند است چون می‌توانم همه کاری که اینجا انجام می‌دهم را با افرادی که به آن‌ها کمک می‌کنم، به اشتراک بگذارم. ابزارهایی که در کیف‌تان دارید، برای سود دیگران به‌کار می‌گیرید.»

کافه و رستوران رز

آدرس: برج میل‌تون، طبقه اول، ۱۶۶۹۰ خیابان کالینز، سنی آیلز بیچ

پارکینگ: سرویس پارک‌کننده رایگان موجود است

ساعات کاری: صبحانه ۷:۳۰-۱۱:۳۰؛ ناهار ۱۱:۳۰-۵؛ شام ۵-۱۰ (هر روز)

رزرو: Resy

اطلاعات بیشتر: @rosecafeandrestaurant یا ۳۰۵-۴۶۲-۷۷۲۵

این مقاله در ابتدا منتشر شد ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵ ساعت ۴:۳۰ صبح.

شادی رضایی

از دوران کودکی عاشق سفر کردن بودم و دوست دارم وقتی درباره مکان‌های دیدنی دنیا محتوایی تولید می‌کنم، عشق حاصل از اون رو به شما هم منتقل کنم. امیدوارم از مطالعه مطالب من لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − شش =

دکمه بازگشت به بالا