۵۰ مقصد برتر برای سفر در سال ۲۰۲۶

ویراستاران Travel + Leisure

از سال ۱۹۷۱، ویراستاران Travel + Leisure تنها یک هدف داشته‌اند: اطلاع‌رسانی، الهام‌بخشی و راهنمایی مسافران برای داشتن تجربه‌های عمیق‌تر و معنادارتر. نویسندگان T+L به سرتاسر جهان سفر کرده‌اند؛ با هواپیما، کشتی، جاده و قطار مسافت‌های بی‌شماری طی کرده‌اند. آن‌ها شهرهای کوچک و بزرگ، گنجینه‌های پنهان و مقاصد مشهور، سواحل و کوه‌ها و میان آن‌ها را کشف کرده‌اند. با داشتن دانش گسترده‌ای دربارهٔ مقاصد عالمی، سفرهای هوایی، کروزها، هتل‌ها، غذا و نوشیدنی‌ها، ماجراجویی‌های بیرون از خانه و دیگر حوزه‌ها، می‌توانند تجربهٔ دنیای واقعی خود را به کار ببرند و به خوانندگان ایده‌های سفر آزموده‌شده، اطلاعات عمیق و الهام‌بخشی در هر مرحلهٔ سفر ارائه دهند.

سه عکس از تایلند با متن «مقصد سال» که بر روی آن‌ها قرار گرفته است

مقصد سال ۲۰۲۵: تایلند

بهترین مقاصد ایالات متحده

  • چمن‌زار بر ساحل در ساراسوتا، فلوریدافلوریدا
  • آسمان‌خط نیویورک از پشت پل بروکلیننیویورک
  • خیابان مشهور لاس‌وگاس در لاس‌وگاس، نوادا که در شب قابل مشاهده استلاس‌وگاس
  • باغ‌های گیاه‌شناسی ساحل مندوسینو، فورت براگ، در شمال کالیفرنیاکالیفرنیا

غذا و نوشیدنی‌ها

فضای داخلی رستوران با میزها، صندلی‌ها، قفسه‌های شراب و نور طبیعی از پنجره‌ها
بار شراب Little Victory در کارلزبد، کالیفرنیا.
Kimberly Motos/Visit Carlsbad

کارلزبد، کالیفرنیا

«صحنهٔ آشپزی در کارلزبد واقعا تغییر کرده است»، امیلی بروباکر، برندهٔ مسابقهٔ Yes! Chef از NBC و سرآشپز اجرایی در هتل و اسپا Omni La Costa می‌گوید؛ این هتل که پیش از این بیشتر به‌دلیل گلف و تنیس شناخته می‌شد، اکنون به‌دلیل غذاهایش برجسته شده است. او امروز مجموعهٔ شام «آشپزان و دوستان» را برگزار می‌کند و هشت رستوران را نظارت می‌کند که مواد اولیهٔ آن‌ها از باغ‌های دارویی و کندوی عسل موجود در مجموعه تأمین می‌شود. «وقتی در اینجا بزرگ شدم، فقط تاکوهای ماهی، بوریتوها، خونه‌های ساندویچ وجود داشت، اما مفهوم «نقشهٔ خوراکی» وجود نداشت»، بروباکر خاطرنشان می‌کند. اکنون او می‌تواند به‌سرعت نام رستوران‌های دارای ستارهٔ میشلین را در حومهٔ خود بگوید. بسیاری از این ستاره‌ها به رستوران‌دار جان رزنیک و به اریک بوست، سرآشپز اجرایی در Jeune et Jolie، یک بیسترو فرانسوی مدرن که از سال ۲۰۲۱ ستارهٔ میشلین خود را حفظ کرده است، مرتبط است؛ و تجربهٔ میز آشپز داخلی‑خارجی در Lilo که تنها ده هفته پس از افتتاح در آوریل یک ستاره دریافت کرده است. همچنین رستوران زندهٔ آتش Campfire و کافه و بار تمام‌روزه Wildland نیز شایستهٔ توجه‌اند. هر مکان شخصیت خاص خود را دارد، اما بوست می‌گوید همهٔ آن‌ها مشترک دارند: «همهٔ این مکان‌ها رستوران‌های کالیفرنی هستند؛ سرویس بیرون از منزل، کشاورزی محلی و غذاهای پرطراوت». برای اینکه رستوران‌های معتبر در یک شهر ساحلی آرام کالیفرنیا جنوبی به‌خوبی کار کنند، بوست اضافه می‌کند که باید دسترس‌پذیر و محلی باشند تا از میکروکلیمای مدیترانه‌ای، زمین‌های کشاورزی فراوان و نزدیکی به دریا بهره ببرند. شراب‌های کالیفرنیا نیز به راحتی در این منطقه قابل کشف هستند، به‌ویژه در بار شراب Little Victory که جری سیمپسون از Bestia لس‌آنجلس در اوایل سال جاری با تمرکز بر شراب‌های طبیعی افتتاح کرده است. هتل Solea از مجموعه Autograph Collection برنامه دارد تا بهار ۲۰۲۶ درهای خود را بگشاید و رستوران ایتالیایی فضای باز به نام Verise را به ترکیب اضافه کند.

غذای سنتی مالزیایی ناسی‌لماک که با برنج، تخم‌مرغ، انچوی، بادام‌زمینی، برش‌های خیار، سَمبال و مرغ کاری بر روی یک بشقاب تزئینی سرو می‌شود
ناسی‌لماک، یک غذای سنتی مالزیایی که بر پایهٔ برنج نارگیلی تهیه می‌شود.
Jordan Lye/Getty Images

مالزی

صبحانه در مالزی فراتر از صرف یک وعدهٔ غذایی است؛ این یک مراسم مشترک است که کشور را به‌هم می‌پیوندد. یونسکو به‌تازگی این ترکیب صبحگاهی را به عنوان میراث فرهنگی ناملموس بشری به رسمیت شناخته است. این صبحانه که شامل غذاها و نوشیدنی‌هایی مانند ناسی‌لماک، روتی‌کانای و چای‌تاریک است، «یک عنصر متمایز فرهنگی و هویتی است که گروه‌های قومی گوناگون مالزی را به‌هم مرتبط می‌کند»، به گفتهٔ یونسکو. صحنهٔ غذای مالزی نیز به‌روش‌های دیگری در حال ارتقاء است. دومین ساختمان بلند دنیا، Merdeka ۱۱۸ در کوالالامپور، میزبان Park Hyatt است که رستوران طبقهٔ ۷۵ آن با غذاهای پخته‌شده با آتش چوبی شناخته می‌شود. این ساختمان همچنین برنامهٔ افزودن «Eat Street» به‌صورت فضای باز و یک منطقهٔ صنایع‌دستی مالزیایی دارد که میراث آشپزی ملی را به نمایش می‌گذارد. هتل‌های دیگری که به‌زودی افتتاح می‌شوند، از جمله Conrad و Waldorf Astoria، گزینه‌های رستورانی سطح بالا را به صحنهٔ شهر اضافه می‌کنند. در همین حین، مالزی به‌عنوان یک مقصد برتر شناخته می‌شود، به‌دلیل بازگشت قطار Eastern & Oriental Express شرکت Belmond که کشور را به‌هم می‌بافد و به مسافران امکان می‌دهد به‌آرامی از آن لذت ببرند.

فیلادلفیا

تاریخ غنی شهر هنوز باقی است، اما این روزها فیلادلفیا حول سرآشپزهای نوآور و برندهٔ جوایز از سرتاسر جهان می‌چرخد که این شهر را به یک مقصدی که حتماً باید تجربه شود تبدیل کرده‌اند. «یک جریان دائمی از موارد جذاب وجود دارد»، امندا شولمن، هم‌بنیان‌گذار Libbie Loup Hospitality و سرآشپز اجرایی Her Place Supper Club در محلهٔ ریتن‌هاوس اسکوئیر می‌گوید. «محل‌های بیشتری با طعم‌ها و احساسات متفاوت ظاهر می‌شوند؛ بسیاری از مردم فقط می‌خواهند آن را تجربه کنند و مدل‌ها و سبک‌های نو را آزمایش کنند تا ببینند چه می‌شود». از مکان‌های داغ شهر می‌توان به Mawn اشاره کرد که یک رستوران نودل با الهام از آسیای جنوب‌شرقی است و توسط Phila Lorn، برترین سرآشپز نوین ۲۰۲۵ Food & Wine، هدایت می‌شود؛ La Jefa، کافهٔ مکزیکی تمام‌روزه که کوکتل‌های برتر و چیلاکِل‌های داخل‑خارج را سرو می‌کند؛ و Vetri Cucina که «منوی تست پاستای چشم‌نواز در یک خانه تاریخی» ارائه می‌دهد، شولمن می‌گوید. (او همچنین Emei، Osteria و Ocean Harbor را دوست دارد.) طعم‌سازهای جهانی حتماً توجه کرده‌اند: فیلادلفیا تازه به بخش خود در «راهنمای میشلین شهرهای شمال‑شرق» پیوسته است؛ این شناخت جلب توجه بیشتر به رستوران‌های برتر می‌کند. همان‌طور که صحنهٔ غذا می‌تواند پرانرژی باشد، جاذبه‌های دیگری نیز در سال آینده وجود دارد، از جمله جشن‌های America250. سپس فوتبال: شش مسابقهٔ جام جهانی فیفا در استادیوم Lincoln Financial Field در ماه‌های ژوئن و ژوئیه برگزار خواهد شد.

هیجان‌های شهرهای بزرگ

شادی رضایی

از دوران کودکی عاشق سفر کردن بودم و دوست دارم وقتی درباره مکان‌های دیدنی دنیا محتوایی تولید می‌کنم، عشق حاصل از اون رو به شما هم منتقل کنم. امیدوارم از مطالعه مطالب من لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا