از سال ۱۹۷۱، ویراستاران Travel + Leisure به یک هدف ثابت وفادارند: اطلاعرسانی، الهامبخشی و راهنمایی مسافران برای داشتن تجربههای عمیقتر و معنادارتر. ویراستاران T+L به سراسر جهان سفر کردهاند؛ با هواپیما، کشتی، جاده و قطار مسافتهای بیشماری را طی کردهاند. آنها شهرهای کوچک و بزرگ، جواهرات پنهان و مقاصد مشهور، سواحل و کوهها و تمام چیزهای میانی را کاوش کردهاند. با دانش گستردهای درباره مقاصد جهان، سفرهای هوایی، کروزها، هتلها، غذا و نوشیدنیها، ماجراجوییهای فضای باز و موارد دیگر، توانستهاند تجربههای واقعی خود را به خوانندگان منتقل کنند و ایدههای سفر آزموده، اطلاعات دقیق و الهامبخشی در هر مرحلهای از مسیر ارائه دهند.
بعدی به کجا باید بروم؟ اگر یک سؤال را بیشتر از همه در Travel + Leisure میشنویم، این پرسش پایدار است. خوشبختانه تیم ما همیشه در حال حرکت است؛ جهان را در مأموریتهای کاری و ماجراجوییهای شخصی میکاویم، بنابراین نظرات متعددی دربارهٔ بهترین مکانهای سفر در حال حاضر داریم. این تخصص شخصی، بسیاری از انتخابهای فهرست سالانهٔ بهترین مکانهای سفر T+L را شکل میدهد. در این نسخه، تیم ما بیش از ۱۰۰ نامزد را بررسی کرد و به این نکته پرداخت که چه چیزی باعث میشود مکانی در سال پیشرو قابل بازدید باشد. بسیاری از ۵۰ برگزیدهٔ ما مکانهایی هستند که قبلاً دسترسی به آنها دشوار بود، اما بهواسطهٔ پروژههای زیرساختی جاهطلبانه یا افزایش خدمات خطوط هوایی، در دسترستر میشوند. همچنین از تخصص افراد داخل دنیای سفر و بسیاری از اعضای لیست A‑List T+L استفاده کردیم تا بفهمیم کدام شهرهای بزرگ در حال حاضر بیشترین تأثیر را دارند و کدام مکانهای کمتر شناختهشده تجربههای غذایی بینظیری ارائه میدهند که در جای دیگری یافت نمیشوند. البته رویدادهای فرهنگی بزرگ همچون جام جهانی فیفا ۲۰۲۶، المپیک زمستانی و America250 نیز در انتخابهای ما نقش دارند. هر چه که انگیزهٔ سفرهای شما در سال پیشرو باشد — تلاطم آدرنالین، لذت آرامش سواحل، یا غوطهور شدن کامل در فرهنگ — ما اطمینان داریم فهرست جدیدمان بیش از یک پاسخ به این سؤال همیشگی مسافرتی میداند. —ویرایشگر: پل برادی و آلیشا پراکاچ
مقاصد برای
غذا و نوشیدنی
کیمبرلی موتوس/Visit Carlsbad
کارلزبد، کالیفرنیا
«صحنهٔ آشپزی در کارلزبد واقعاً تغییر کرده است»، میگوید امیلی براوبیکر، برندهٔ برنامهٔ Yes! Chef از NBC و سرآشپز اجرایی هتل Omni La Costa Resort & Spa، که قبلاً بیشتر به گلف و تنیس مشهور بود تا غذا. او اکنون سری شام «آشپزها و دوستان» پررونقی برگزار میکند و بر هشت نقطهٔ غذایی نظارت دارد که مواد اولیهاشان از باغهای دارویی و زنبورداری درونمحلف به دست میآید. «وقتی اینجا بزرگ شدم، غذاهای اصلی تاکوهای ماهی، بوریتو و مغازههای ساندویچ بود، اما رستورانداری وجود نداشت»، براوبیکر اشاره میکند. اکنون میتواند به سادگی نام مقاصد دارای ستارهٔ میشلین را در حیاط پشتی خود بگوید. بسیاری از این ستارهها به رستوراندار جان رزنیک و اریک بوست، سرآشپز اجرایی رستوران Jeune et Jolie، یک بیستری مدرن فرانسوی که از سال ۲۰۲۱ ستاره میشلین خود را حفظ کرده است، و تجربهٔ میز آشپزی داخلی‑خارجی در رستوران Lilo مرتبط هستند؛ این رستوران تنها ۱۰ هفته پس از افتتاح در آوریل، یک ستاره دریافت کرد. به همان اندازه قابلتوجه است رستوران سنتی آتشزنده Campfire و کافه‑بار پرنشاط تمامروز Wildland. هر مکان شخصیتی مخصوص به خود دارد، اما بوست میگوید آنها یک ویژگی مشترک دارند: «تماماً رستورانهای کالیفرنی هستند؛ سرویس بیرونی، مزارع محلی، غذاهای زنده». برای اینکه رستورانگری لاکچری در یک شهر ساحلی غیررسمی جنوب کالیفرنیا کار کند، بوست اضافه میکند، باید قابل دسترس و بومی باشد، تا از میکروکلیمات مدیترانهای، زمینهای کشاورزی فراوان و نزدیکی به دریا بیشترین بهره را ببرد. شرابهای کالیفرنی نیز بهراحتی در این منطقه میتوانند کاوش شوند، بهویژه در بار شراب Little Victory که جرمی سیمپسون از Bestia در لسآنجلس در اوایل امسال با تمرکز بر شرابهای طبیعی افتتاح کرد. هتل Autograph Collection با نام Hotel Solea برنامه دارد در بهار ۲۰۲۶ درهای خود را باز کند و رستوران ایتالیا فضای باز جدیدی به نام Verise به مجموعه اضافه نماید.—Nina Ruggiero
جردن لای/Getty Images
مالزی
صبحانه در مالزی بیش از صرف یک وعدهٔ غذایی است — این یک رِسُم مشترک است که تمام کشور را به یکدیگر میپیوندد. یونسکو بهتازگی صبحانه ملی این کشور را بهعنوان «میراث فرهنگی ناملموس بشریت» شناخته است. این مجموعه که شامل غذاها و نوشیدنیهایی نظیر nasi lemak، roti canai و teh tarik است، «عنصری متمایز از فرهنگ و هویت است که گروههای قومی گوناگون داخل مالزی را به هم پیوند میدهد»، به گفته یونسکو. صحنهٔ غذایی این کشور به طرق دیگر هم ارتقا مییابد. دومین بلندترین آسمانخراش جهان، Merdeka ۱۱۸ در کوالالامپور، خانهٔ هتل Park Hyatt است؛ این هتل رستورانی در طبقهٔ ۷۵ دارد که غذاهای پخته با چوب را سرو میکند. این ساختمان همچنین برنامه دارد «Eat Street» فضای باز و «منطقهٔ کارآفرینی مالزی» را اضافه کند تا میراث آشپزی ملی را به نمایش بگذارد. هتلهای دیگری که بهزودی افتتاح میشوند، از جمله Conrad و Waldorf Astoria، گزینههای بروز رستورانداری سطح بالا را به صحنهٔ شهر میآورند. در همین حال، مالزی بهعنوان یک مقصد برتر، بهدلیل بازگشت قطار Eastern & Oriental Express از بلمون، که کشور را بههم میبندد و به بازدیدکنندگان امکان میدهد بهتدریج از آن لذت ببرند.—Denny Lee
هانا بوتسمان/Mawn
فیلادلفیا
تاریخ غنی هنوز در این شهر حضور دارد، اما امروزه فیلادلفیا صرفاً به سرآشپزهای نوآور و برنده جوایز از سرتاسر جهان متمرکز است که این شهر را به یک مقصد غذایی حتماً تجربهپذیر تبدیل میکنند. «جریان مداومی از چیزهای هیجانانگیز وجود دارد»، میگوید آماندا شولمن، همبنیانگذار Libbie Loup Hospitality و سرآشپز اجرایی Her Place Supper Club در محلهٔ ریتنهاوس اسکوئر. «محلهای بیشتری با طعمها و حسهای متفاوت ظاهر میشوند — بسیاری فقط انجام میدهند و مدلها و سبکهای جدید را امتحان میکنند تا ببینند چه میشود». میان گرمترین مکانهای شهر میتوان به Mawn اشاره کرد، یک رستوران نودل الهامگرفته از جنوب‑شرق آسیا که توسط شِف برنده جایزه «Best New Chef ۲۰۲۵» مجله Food & Wine، فیلا لورن، هدایت میشود؛ La Jefa، یک کافیکافه مکزیکی تمامروز که کوکتلهای سطح بالا و چیلیکویلهای داخل‑خارجی سرو میکند؛ و Vetri Cucina که «منوی تستچشمی زیبایی از پاستا در یک خانه امدیسیک» ارائه میدهد. طعمسازان جهانی بهوضوح متوجه شدهاند: فیلادلفیا هماکنون بخشی از «راهنمای میشلین شهرهای شمال‑شرق» جدید دارد، شناختی که نور بیشتری به میزهای برتر میتاباند. با وجود انرژی بالا در صحنهٔ غذا، جاذبههای دیگری نیز در سال پیشرو وجود دارد، از جمله جشنهای America250. از طرف دیگر، فوتبال: شش مسابقه از جام جهانی فیفا در لینکلن فایننشل فیلد در ماههای ژوئن و ژوئیه برگزار خواهد شد.—Jess Feldman