از سال ۱۹۷۱، ویراستاران Travel + Leisure یک هدف یکتا را دنبال میکنند: اطلاعرسانی، الهامبخشی و راهنماییِ مسافران برای داشتن تجربههای عمیقتر و معنادارتر. ویراستاران T+L به کشورهای مختلف جهان سفر کردهاند؛ با هواپیما، کشتی، خودروی جادهای و قطار مسافتهای بیشماری را پیمودهاند. آنها شهرهای کوچک و بزرگ، گنجینههای پنهان و مقاصد محبوب، سواحل و کوهها و همه چیز میان این دو را بازدید کردهاند. با دامنهٔ گستردهای از دانش درباره مقاصد سرتاسر جهان، حمل و نقل هوایی، کروزها، هتلها، غذا و نوشیدنی، ماجراجوییهای بیرونی و موارد دیگر، توانستهاند تجربهٔ واقعی خود را به خوانندگان ارائه دهند و ایدههای سفر آزمونخورده، اطلاعات عمیق و الهام برای هر نقطهای از سفر فراهم کنند.
ویراستاران Travel + Leisure

مقصد سال ۲۰۲۵: تایلند
مقصدها برای
مقصدها برای
غذا و نوشیدنیها

کیمبرلی موتوس/Visit Carlsbad
کارلزبد، کالیفرنیا
«صحنه آشپزی در کارلزبد واقعاً تغییر کرده است»، میگوید امیلی بروزاکر، برنده مسابقه Yes! Chef از NBC و سرآشپز اجرایی در Omni La Costa Resort & Spa، مجموعهای که پیشتر بیشتر به گلف و تنیس شناخته میشد تا غذا. او اکنون یک «سلسله شام پرطرفدار» به نام «آشپزها و دوستان» را میزبانی میکند و بر هشت رستوران نظارت دارد که مواد اولیهشان از باغهای گیاهان دارویی و زنبورداریهای درونمحیطی تأمین میشود. «وقتی اینجا بزرگ شدم، فقط تاکوس ماهی، بوریتو، فروشگاههای ساندویچ وجود داشت، اما هیچ «رستورانی» نبود»، بروزاکر خاطرنشان میکند. اکنون او میتواند اسامی مقاصد دارای ستاره میشلین را که در حیاط پسنشینی خود دارد، به سرعت بیان کند. بسیاری از این ستارهها به رستوراندار جان رسنیک و اریک بوست، سرآشپز Jeune et Jolie، بیسترو فرانسوی مدرن که از سال ۲۰۲۱ ستاره میشلین خود را حفظ کرده است، و تجربهٔ میز آشپزی داخلی‑بیرونی در Lilo، که تنها ۱۰ هفته پس از افتتاح در آوریل یک ستاره دریافت کرد، مرتبط هستند. همچنین رستوران آتشزنده روستایی Campfire و کافه و بار تمامروزه Wildland بهخوبی شناخته میشوند. هر مکان شخصیت خاص خود را دارد، اما بوست میگوید همهٔ آنها یک نکتهٔ مشترک دارند: «همهٔ آنها رستورانهای کالیفرنیایی هستند: غذا در فضای باز، مزارع محلی، غذاهای پرانرژی». برای اینکه رستورانداری سطح بالا در یک شهر ساحلی غیررسمی جنوبکالیفرنیا کار کند، بوست افزود که باید قابل دسترسی و بومی باشد و از میکروکلیمات مدیترانهای، زمینهای کشاورزی فراوان و نزدیکی به دریا بهرهبرداری کند. شرابهای کالیفرنیایی نیز بهراحتی در این منطقه قابل کشفاند، بهویژه در Little Victory Wine Bar که جرمی سیمپسون از Bestia لس آنجلس اوایل سال جاری با تمرکز بر شرابهای طبیعی باز کرد. هتل Solea از Autograph Collection قرار است در بهار ۲۰۲۶ درهای خود را باز کند و رستوران ایتالیایی فضای باز جدیدی به نام Verise به ترکیب اضافه شود.—Nina Ruggiero

جردن لای/Getty Images
مالزی
صبحانه در مالزی بیش از یک وعده غذا است؛ این یک مراسم مشترک است که کشور را به هم میپیوندد. این صبحانه شامل غذاها و نوشیدنیهایی نظیر nasi lemak، roti canai و teh tarik است و «یک عنصر متمایز از فرهنگ و هویت است که گروههای قومی متنوع مالزی را به هم پیوند میدهد»، طبق UNESCO. صحنهٔ غذا در این کشور بهصورتهای دیگر هم ارتقا مییابد. دومین آسمانخراش جهان، Merdeka ۱۱۸ در کوالالامپور، میزبان یک Park Hyatt است که رستورانی در طبقه ۷۵ دارد و غذاهای دودی سرو میکند. این ساختمان همچنین برنامه دارد «Eat Street» فضای باز و یک «منطقهٔ صنایع دستی مالزی» برای برجستهسازی میراث خوراکی کشور اضافه کند. هتلهای دیگری که بهزودی افتتاح میشوند، از جمله Conrad و Waldorf Astoria، گزینههای رستورانداری سطح بالا را به صحنهٔ شهر میافزایند. در عین حال، مالزی بهعنوان یک مقصد محبوب شناخته میشود، بهدلیل بازگشت Express Eastern & Oriental بلموند، که کشور را به هم میپیوندد و به بازدیدکنندگان امکان میدهد آن را بهآرامی مزهدار شوند. —Denny Lee
فیلا دلفیا
تاریخ غنی شهر هنوز هم زنده است، اما این روزها فیلا دلفیا حول محور سرآشپزهای نوآور و برنده جوایز از سراسر جهان میچرخد که این شهر را به یک مقصد ضروری برای تجربه غذا تبدیل کردهاند. «جریان مداوم از موارد هیجانانگیز وجود دارد»، میگوید آماندا شولمن، همبنیانگذار Libbie Loup Hospitality و سرآشپز اجرایی Her Place Supper Club در محلهٔ ریتنهاوساسکوئر. «مکانهای بیشتری با طعمها و احساسات متفاوت ظاهر میشوند؛ بسیاری از مردم فقط میپذیرند و مدلها و سبکهای جدید را امتحان میکنند تا ببینند چه اتفاقی میافتد.» از بین پرطرفدارترین مکانهای شهر میتوان به Mawn، یک رستوران نودل با الهام از جنوب‑شرق آسیا که توسط Phila Lorn، برندهٔ جایزهٔ آشپز تازهکار Food & Wine ۲۰۲۵، رهبری میشود؛ La Jefa، کافهمکسیکایی تمامروزه که کوکتلهای ارتقاء یافته و چیلاکویلهای داخل‑به‑خارج سرو میکند؛ و Vetri Cucina که «یک منوی تستی زیبا از پاستا در یک خانه تاریخی» ارائه میدهد، میگوید شولمن. (او همچنین Emei، Osteria و Ocean Harbor را میپسندد.) سازندگان طعم جهانی بهوضوح این را میبینند: فیلا دلفیا بهتازگی بخشی اختصاصی در «راهنمای میشلین شهرهای شمال‑شرق» جدید بهدست آورد که به جلب توجه به میزهای برتر بیشتری کمک میکند. افزون بر رویدادهای فرهنگی، شهر میزبان شش مسابقه جامجهانی فیفا بر روی میدانی به نام Lincoln Financial Field در ماههای ژوئن و ژوئیه خواهد شد. —Jess Feldman
هیجانهای شهر بزرگ

Alessio Morgese/NurPhoto/Getty Images
ملبورن
ملبورن مدت طولانی خود را «پایتخت ورزشی جهان» شناخته است—و اکنون جهان به این شهر توجه میکند. شهر دومین پرجمعیت استرالیا بهطور معمول میزبان Australian Open و گرانپرکس فرمول ۱ آغازین فصل خواهد بود، اما برنامه ورزشی این سال افزوده شد اولین مسابقهمنظم NFL که در سرزمین پایین برگزار میشود، زمانی که تیم Los Angeles Rams با رقیبی نامگذارینشده به مبارزه میپردازد. «دلیل خاصی وجود دارد که رویدادهای سطح جهانی تصمیم میگیرند اینجا بروند»، میگوید کریستین مالابی نیِر از Visit Victoria. «تمامی استادیومهای بزرگ ما، از Melbourne Cricket Ground تا Marvel Stadium و Rod Laver Arena، در فاصلهٔ پیادهروی از خیابانهای پر جنبوجوش پر از رستوران، بار و فروشگاه قرار دارند. این امر فضایی بینظیر خلق میکند.» با این حال، شهر بهسوی یک تحول بلندپروازانه و چندساله در منطقهٔ Arts Precinct گام برمیدارد؛ این ناحیه که در حال حاضر سالانه حدود ۳۰۰۰ اجرا و نمایشگاه دارد. از اولین افتتاحیات برجسته در این منطقه میتوان به ورود Australian Museum of Performing Arts در دسامبر ۲۰۲۵ اشاره کرد که تاریخسیاست تئاتر را با نمایش اشیای نادر و لباسهای تاریخی جشن میگیرد. اگر به دنبال مکانی برای اقامت هستید، هتل ۱ Melbourne که تازه در کنار دریاچه افتتاح شده، اولین هتل این برند در استرالیا است و مکانی ایدهآل برای استراحت پس از تماشای اجراهای هیجانانگیز است.—Jess Feldman
حسهای ساحلی

Belmond
آنگویلا
جزیرهٔ برتر کارائیبی که در جوایز World’s Best ۲۰۲۵ Travel + Leisure شناخته شد، شاید بزرگ نباشد—در واقع مساحت آن تنها ۳۵ مایل مربع است—اما قطعاً ارائه میدهد: دهها ساحل کلاس جهانی؛ هتلها و مؤسسات فرهنگی برتر؛ و صحنهٔ آشپزی شگفتانگیزی که از رستورانهای سادهٔ دریایی تا منوهای چشیدنی گورمه گسترده است. «از کارهای مورد علاقهام میتوان به اسنورکلینگ در Shoal Bay، چشیدن باربیکیوهای خوشمزهٔ کنار جاده و بردن تورهای کاتاماران به جزایر کوچک دوردست اشاره کرد»، میگوید مارگی هند، مشاور فهرست A‑List از Travel + Leisure که در سفرهای به آنگویلا تخصص دارد. «اجاره یک موک کلاسیک و رانندگی دور جزیره برای کاوش نیز یک ایدهٔ سرگرمکننده دیگر است.» هتلهای لوکس مانند Cap Juluca، هتل بلمند، و Four Seasons Resort and Residences همچنان همان جذابیت را دارند و در سال ۲۰۲۶ دسترسی به آنها آسانتر خواهد شد: شرکت هواپیمایی BermudAir در دسامبر ۲۰۲۵ سرویس مستقیم ازBaltimore، Boston و Newark، New Jersey، به آنگویلا راهاندازی میکند.—آسا کنتی
علاقهمندان به طبیعت

Taylor Roades/Travel + Leisure
آلبرتا
قلههای حماسی راکهای کانادایی، آبی خیرهکنندهٔ دریاچهٔ مورین در پارک ملی بنف، و حیات وحش شگفتانگیزی شامل بایسون، خرسهای گرزلی و آهو: آلبرتا مدت طولانی بهعنوان مکانی پر از زیبایی طبیعی بینظیر شناخته میشود. اما برخی پیشرفتهای هیجانانگیز این استان غربی را به یک مقصد بهویژه قابلتوجه در سال ۲۰۲۶ تبدیل میکند. «هتل Rimrock Resort در بنف undergoing یک تحول کامل است و در سال ۲۰۲۶ دوباره باز خواهد شد»، میگوید مارک تلیو، مشاور فهرست A‑List از T+L. در Fairmont Château Lake Louise، یک مرکز بهداشت گرمایی جدید به نام Basin Glacial Waters، روشهای پیشرفتهای را در این مکان تاریخی معرفی خواهد کرد. موزه Glenbow در کالگری، که بر هنر و تاریخ غرب کانادا و بومیان متمرکز است، پس از بازسازی ۱۲۰ میلیونی، برای بازگشایی در سال ۲۰۲۶ برنامه دارد. جاسپر، که در ژوئیه ۲۰۲۴ با آتشسوزیهای ویرانگر و کشنده مواجه شد، بهسرعت در حال بازگشت است؛ Fairmont Jasper Park Lodge بازسازی بزرگی را در سال ۲۰۲۶ عرضه میکند. «ماهیگیری پرواز در سطح جهانی است و صحنه دوچرخهسواری کوهستانی بهطریقی چشمگیر رشد کرده است»، میگوید کوین جکسون، مشاور A‑List متخصص در سفرهای به پارکهای ملی. «من همچنین عاشق هلیکتینگ برای فرار از جمعیت هستم.»—آسا کنتی
مسافران ماجراجو

Matthieu Gafsou/Travel + Leisure
آندرمت، سوئیس
یک زمان پست نظامی منزوی، امروزه اندرمات یکی از مقصدهای پیشرو در زمینه طراحی در آلپهای سوئیس است. این زمستان اسکیبازان میتوانند انتظار بالابرهای صندلی بزرگتر و سریعتر را داشته باشند که دسترسی به برخی از چشماندازهای دراماتیک سوئیس را آسانتر میکند، همچنین تولید برف گسترش مییابد و شیبها پهنتر میشوند. «بهدلیل شراکت اخیر اندرمات با Epic Pass و دسترسی مستقیم قطار از زوریخ، هرگز به اینچنین آسان نشده بود تا به این جواهر پنهان دسترسی پیدا کنیم»، میگوید آلی ویدمِن، عضو فهرست A‑List از T+L که در اسکی تخصص دارد. مالکان خانههای تعطیلاتی نیز به معماری شیک کوهستانی جذب میشوند—از جمله مجموعه Maya، شامل ۱۷ اقامتگاه طراحی شده توسط پاتریسیا اورکیولا، و Post Hotel & Residences توسط ایلی ساب. در همین حال، یک سالن کنسرت سطح جهانی، سه رستوران با ستاره میشلین، و یک جشنوارهٔ هیپ‑هاپ در فضای باز—بهعلاوه تابستانهای خنک و شاداب—این شهرگاه نظامی آرام را به یک playground چهار فصلی تبدیل کردهاند.—دنی لی